Responsive Standard Subpage

Advies en bemiddeling

Wij staan voor deskundige dienstverlening. Advies op maat en bemiddeling. Wij kennen de markt en onderhouden uitstekende contacten met gerenommeerde verzekeraars. Maar we zijn niet gebonden aan één van hen. Onze advisering is onafhankelijk, of het nu gaat om verzekeringsproducten of overige diensten. Onze onafhankelijkheid is een belangrijke voorwaarde voor objectief en ongebonden advies.

Maatwerk

Vanuit de logistieke en bedrijfsmatige behoeften van onze leden adviseren wij onze producten. Producten die direct aansluiten op de wensen van onze leden en marktontwikkelingen. Ondernemers en hun personeel vinden bij ons een compleet assortiment aan specifieke en unieke verzekeringsproducten. Op deze manier hebben wij een uniek aanbod voor onze leden.

Provisieloos verzekeren

Wij bieden alle producten aan volgens het nieuwe, zogenoemde CAR-model. CAR (Customer Agreed Remuneration) wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en het intermediair. Het intermediair ontvangt geen enkele bonus of provisie op een (onnodig) verzekeringsproduct. Het intermediair werkt immers onafhankelijk in opdracht van de klant en is geen verkoper van de verzekeraar. Men betaalt bij ons dus geen provisie, maar de beloning van de adviseur stoelt enkel en alleen op de kwaliteit van zijn advieswerk. Wij spelen met het CAR-model in op de te verwachten veranderingen op het gebied van schadeverzekeringen en is hiermee de trendsetter binnen de verzekeringsbranche.