Responsive Standard Subpage

Over ons

Meer informatie?

Over evofenedex verzekeringsadvies

Wij zijn één van de zeven intermediairs van evofenedex verzekeringen. Wij adviseren en bemiddelen voor onze leden in de regio Zuid-Holland en Midden-Nederland.

Wij zijn een onafhankelijke brancheconsultant op het gebied van advisering en bemiddeling van verzekeringsproducten. Wij werken actief samen met het volmachtbedrijf evofenedex verzekeringen. Als klant kun je hierdoor branchespecifieke producten, snelle administratie en snelle schadeafhandeling verwachten. Wij adviseren op basis van een ongebonden selectieve bemiddeling omdat wij gespecialiseerd zijn in de specifieke producten van evofenedex verzekeringen, maar adviseren ook producten van andere aanbieders.

   Exclusieve samenwerking intermediairs

   evofenedex verzekeringen heeft een exclusieve samenwerking met zeven intermediair verzekeringskantoren verspreid over heel Nederland, waaronder dus ook evofenedex verzekeringsadvies. Er zit dus altijd wel een intermediair bij jou in de buurt. Intermediairs die exact inzicht hebben in jouw bedrijfsactiviteiten en je kundig adviseren bij onder andere complexe en adviesgevoelige (risico)onderwerpen.

   evofenedex verzekeringen

   evofenedex verzekeringen is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen evofenedex en Felison Assuradeuren. evofenedex is de ondernemersvereniging voor vervoer en logistiek en behartigt de logistieke belangen van 20.000 bedrijven, producenten en handelaren. Felison is gevolmachtigde van een groot aantal bekende verzekeringsmaatschappijen met een specifiek aanbod in verzekeringsproducten en financiële dienstverlening. Jouw voordeel: optimale branche- en verzekeringskennis en dat is uiteindelijk in het belang van jou als klant.

   Werkwijze: provisieloos verzekeren

   Wij bieden alle producten aan volgens het zogenoemde CAR-model. CAR (Customer Agreed Remuneration) wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en het intermediair. Het intermediair ontvangt geen enkele bonus of provisie op een (onnodig) verzekeringsproduct. Het intermediair werkt immers onafhankelijk in opdracht van de klant en is geen verkoper van de verzekeraar. Men betaalt bij ons dus geen provisie, maar de beloning van de adviseur stoelt enkel en alleen op de kwaliteit van zijn advieswerk. Wij spelen met het CAR-model in op de te verwachten veranderingen op het gebied van schadeverzekeringen en is hiermee de trendsetter binnen de verzekeringsbranche.

   Wij maken deel uit van Dutch ID B.V., een onderdeel van a.s.r. Hiermee hebben wij een betrouwbare moeder. Deze relatie hindert ons niet in onze positie en onze mogelijkheid om zaken te doen met verschillende verzekeraars.